Банер
Банер
Банер

Трг ослобођења - уживо

Webcam Live

Курсна листа НБС

Кампање

Тренутно на сајту

Имамо 72 гостију и 1 члан на мрежи

Статистика

Чланови : 2
Садржај : 1568
Линкови : 13
Број посета : 3398154
RSS feed RSS feed
Почетна
Банер
Банер
Банер
Банер
Нова Интернет презентација општине

Поштовани посетиоци!

Пред Вама је ново издање званичне Интернет презентације Општине Уб. Садржаји на презентацији још увек нису у потпуности доступни, будући да се комплетна презентација налази у тест фази. Свакодневним додавањем нових садржаја и ажурирањем постојећих, трудићемо се да на овом месту увек можете добити правовремену и проверену информацију.

Наша идеја је да путем једног модерног Интернет портала, каквом желимо да учинимо ову презентацију, остваримо што бољи и квалитетнији контакт са Вама, нашим суграђанима, Убљанима, пријатељима, пословним партнерима и свима онима којима је стало до Уба.

Отворени смо за све Ваше сугестије, и са посебном пажњом ћемо пратити Ваше потребе и трудити се да Вам изађемо у сусрет.

Хвала на разумевању!


 
Пета седница Скупштине ПДФ Штампа
петак, 07 август 2009 16:40

 

У свечаној сали убске Гимназије у петак, 7. августа 2009. године, је одржана пета седница Скупштине општине Уб, којој је присуствовало 38 одборника.

На дневном реду нашле су се следеће тачке :

 


Опширније...
 
Локалне самоуправе и европске интеграције ПДФ Штампа
понедељак, 03 август 2009 14:20

 

Стална конференција градова и општина је представила Нацрт акционог плана СКГО за припрему јединица локалних самоуправа у Србији за процес европских интеграција. Расправи су присуствовали председник општине Уб, као и председници општина и градоначелници из Србије, представници Канцеларије за европске интеграције Владе Републике Србије, институција Европске уније, и релевантни представници цивилног друштва.


Опширније...
 
Сарадња Уба и Модриче ПДФ Штампа
понедељак, 03 август 2009 13:58

Делегација општине Уб је данас у Модричи (Република Српска) постигла договор о сарадњи ове две општине у програму Прекограничне сарадње .

После више него срдачног и пријатељског дочека од стране господина Бојана Видића, заменика Начелника општине и Бранкице Поповић, начелника одељења за привреду, представници општинске управе Уба и јавних предузећа саставили су начелну листу пројеката којима ће се конкурисати код Европске комисије.

У току августа и септембра ове две општине и организације са њихове територије радиће заједнички на припреми пројекта индустријске зоне и рециклажног центра, а сарадња би требало да обухвати и опремање фонетских лабораторија у основним школама, ловни туризам, као и куповину опреме и аутобуса за културно-уметничка друштва.


Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 141 142 143 144 145 146 Следећа > Крај >>

Страна 146 од 146

Translation

Издвајамо

 

Адреса: Улица Војводе Мишића 20 Б, 14210 Уб - ПИБ:105884538 - Матични број:07188927