Банер
Банер
Банер

Трг ослобођења - уживо

Webcam Live

Курсна листа НБС

Кампање

Тренутно на сајту

Имамо 35 гостију и 1 члан на мрежи

Статистика

Чланови : 2
Садржај : 1527
Линкови : 13
Број посета : 3276331
RSS feed RSS feed
Почетна
Банер
Банер
Банер
Банер
Спортска хала до краја године ПДФ Штампа
уторак, 22 септембар 2009 10:46
Према Плану инвестиција до краја 2009. године, општина Уб наставиће да улаже у капиталне објекте и побољшање путне и електро мреже. Предлог документа, о коме ће завршну реч дати Општинско веће, предвиђа интензивирање радова на спортској хали, једној од највећих инвестиција у последњој деценији.
 
Завршетак изградње убске спортске хале обезбедиће се финансирањем из више извора. Поред општинског буџета, то је и Рударски басен „Колубара“, а Општина Уб очекује помоћ и од Владе Републике Србије, односно два надлежна министарстава за национални инвестициони план и за спорт. На самој згради спортске хале треба завршити мање грађевинске радове и решити проблем грејања, вентилације и климатизације. Значајна средства биће уложена у изградњу улице око хале и посебног трафоа, који ће омогућити квалитетно снабдевање електричном енергијом овог објекта.
 
Поред нове водоводне мреже, улица Саве Бојанића требало би да добије и нови асвалт, а Планом инвестиција предвиђена је и изградња дела улице на Сандића имању.
 
У наредна четири месеца, биће интензивирани и радови на електро мрежи, које је Електродистрибуција Ваљево започела у већини тамнавских села

 

Translation

Издвајамо

 

Адреса: Улица 3. октобра број 4 14210 Уб - ПИБ:105884538 - Матични број:07188927