Припрема пројеката за ИПА фондове
Банер
Банер
Банер

Курсна листа НБС

Кампање

Статистика

Чланови : 2
Садржај : 1617
Линкови : 13
Број посета : 3562109
RSS feed RSS feed
Почетна
Банер
Банер
Банер
Банер
Припрема пројеката за ИПА фондове ПДФ Штампа
среда, 09 септембар 2009 15:42
Дана 03.09.2009. године у просторијама Општине Модрича одржан је радни састанак за прекограничну сарадњу у оквиру ИПА пројекта.
Састанку су присуствовали, у име домаћина Бојан Видић, заменик начелника општине и Бранкица Поповић, начелник одељења за привреду и друштвене делатности, Славица Малетић и Стефан Теодосић, представници Општинске управе Уб, као и представници Центара за културу, Туристичке организације, ловачког удружења, основних и средњих школа, комуналног предузећа, Агенције за развој МСП и Дирекције за уређење и изградњу задужени за одређене области.
 
Тема радног састанка била је размена информација о заједничких пет пројеката из области: привреде / индустријске зоне, комуналне инфраструктуре, ловног туризма, културе и образовања. У радном делу учесници састанка су се поделили у групе по појединачним пројектима и заједнички утврдили детаље везане за сваки пројекат.

Данашњем састанку је претходило више састанака на којима су биле првобитно изнесене идеје, конкретни одабир пројеката те рад на попуњавању апликације за одабране пројекте. Закључак састанка је да се убрза процес попуњавања апликација како би се могао испоштовати рок за предају пројеката, а то је 06. октобар 2009. године. Да би се у целости окончали послови биће неопходно још неколико сусрета.

 

Translation

Издвајамо

 

Адреса: Улица Војводе Мишића 20 Б, 14210 Уб - ПИБ:105884538 - Матични број:07188927