Банер
Банер
Банер

Курсна листа НБС

Кампање

Статистика

Чланови : 2
Садржај : 1610
Линкови : 13
Број посета : 3456174
RSS feed RSS feed
Почетна
Банер
Банер
Банер
Банер
Први радни састанак делегација Уба и Модриче ПДФ Штампа
петак, 21 август 2009 06:35
На првом радном састанку делегација Уба и Модриче одређени су конкретни задаци и приоритети у писању пројеката, за које ће се конкурисати у оквиру програма Прекограничне сарадње.

Опширније...
 
Нова Интернет презентација општине

Поштовани посетиоци!

Пред Вама је ново издање званичне Интернет презентације Општине Уб. Садржаји на презентацији још увек нису у потпуности доступни, будући да се комплетна презентација налази у тест фази. Свакодневним додавањем нових садржаја и ажурирањем постојећих, трудићемо се да на овом месту увек можете добити правовремену и проверену информацију.

Наша идеја је да путем једног модерног Интернет портала, каквом желимо да учинимо ову презентацију, остваримо што бољи и квалитетнији контакт са Вама, нашим суграђанима, Убљанима, пријатељима, пословним партнерима и свима онима којима је стало до Уба.

Отворени смо за све Ваше сугестије, и са посебном пажњом ћемо пратити Ваше потребе и трудити се да Вам изађемо у сусрет.

Хвала на разумевању!


 
Пета седница Скупштине ПДФ Штампа
петак, 07 август 2009 16:40

 

У свечаној сали убске Гимназије у петак, 7. августа 2009. године, је одржана пета седница Скупштине општине Уб, којој је присуствовало 38 одборника.

На дневном реду нашле су се следеће тачке :

 


Опширније...
 
Локалне самоуправе и европске интеграције ПДФ Штампа
понедељак, 03 август 2009 14:20

 

Стална конференција градова и општина је представила Нацрт акционог плана СКГО за припрему јединица локалних самоуправа у Србији за процес европских интеграција. Расправи су присуствовали председник општине Уб, као и председници општина и градоначелници из Србије, представници Канцеларије за европске интеграције Владе Републике Србије, институција Европске уније, и релевантни представници цивилног друштва.


Опширније...
 
Сарадња Уба и Модриче ПДФ Штампа
понедељак, 03 август 2009 13:58

Делегација општине Уб је данас у Модричи (Република Српска) постигла договор о сарадњи ове две општине у програму Прекограничне сарадње .

После више него срдачног и пријатељског дочека од стране господина Бојана Видића, заменика Начелника општине и Бранкице Поповић, начелника одељења за привреду, представници општинске управе Уба и јавних предузећа саставили су начелну листу пројеката којима ће се конкурисати код Европске комисије.

У току августа и септембра ове две општине и организације са њихове територије радиће заједнички на припреми пројекта индустријске зоне и рециклажног центра, а сарадња би требало да обухвати и опремање фонетских лабораторија у основним школама, ловни туризам, као и куповину опреме и аутобуса за културно-уметничка друштва.


Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 Следећа > Крај >>

Страна 150 од 150

Translation

Издвајамо

 

Адреса: Улица Војводе Мишића 20 Б, 14210 Уб - ПИБ:105884538 - Матични број:07188927