Банер
Банер
Банер

Курсна листа НБС

Кампање

Статистика

Чланови : 2
Садржај : 1610
Линкови : 13
Број посета : 3456181
RSS feed RSS feed
Почетна
Банер
Банер
Банер
Банер
Радна посета Италији ПДФ Штампа
среда, 10 фебруар 2010 10:27
На позив господина Leandra Chiarelli-a (Леандро Кјарели), званичног представника Привредне коморе Србије и конзула Србије у Италији, , представници општине Уб, Владислав Крсмановић и Стефан Теодосић, боравили су три дана у посети Привредној комори регије Тоскана и том приликом посетили неколико установа и предузећа која су изразила заинтересованост и жељу за сарадњом.


Опширније...
 
Билтен Општине Уб - брoj 12 ПДФ Штампа
понедељак, 08 фебруар 2010 12:09
У овом броју Билтена :
 
БУЏЕТ ОПШТИНЕ УБ ЗА 2010. ГОДИНУ

КЈП „Ђунис“ : ПЛАНОВИ ЗА 2010. ГОДИНУ

ЈП  „Дирекција за уређење и изградњу“ Уб : ИНВЕСТИЦИЈЕ ПРЕМА УСВОЈЕНОМ ПРОГРАМУ

Локална пореска администрација : ИЗВОРНИ ПРИХОДИ ОПШТИНЕ
 
Списак одобрених јавних набавки ПДФ Штампа
среда, 03 фебруар 2010 14:04

Обавештавамо Вас да је објављен списак створених обавеза на терет буџета општине за 2009. годину.

У овој, коначној верзији, техничким побољшањима је омогућен квалитетнији приказ података. Коришћењем уграђених филтера података, могуће је правити детаљне извештаје како за правна лица која су расписала набавку, тако и за одабране извођаче радова.

Списак одобрених набавки за 2009. годину 


 
Развојне шансе Уба ПДФ Штампа
среда, 03 фебруар 2010 11:24
У жељи да помогне посусталој убској привреди, руководство општине је, прошлог четвртка, организовало састанак са тамнавским предузетницима. „Партнерство локалне  самоуправе и привредних субјеката” била је, не само тема, већ и идеја водиља овог скупа, као и могућности њене примене на територији убске општине. Поздрављајући многобројне привреднике, председник општине, Владислав Крсмановић је истакао да ће 2010. бити година великих инвестиција, које ће се финансирати из републичког и општинског буџета, или средствима Светске банке. И локална заједница и привреда били би у много бољем положају, ако би што више средстава, посебно оних из општинског буџета, остало на убској територији.


Опширније...
 
Обавештење Министарства финансија - Управе за трезор ПДФ Штампа
уторак, 02 фебруар 2010 09:22

Управа за трезор објавила је нова правила за обнову регистрација пољопривредних газдинстава у складу са Правилником о регистру пољопривредних газдинстава. Преносимо обавештење у целости, допуњено списком села убске општине у којима је урађен Катастар непокретности.


Опширније...
 
Почињу припреме за отварање површинског копа „Радљево” ПДФ Штампа
петак, 29 јануар 2010 20:48

У циљу обезбеђења сигурне и поуздане производње угља на површинским коповима Рударског басена „Колубара”,према стратешким документима енергетског развоја државе, у плану је отварање заменских капацитета за активне копове. Први корак у реализацији отварања нових површинских откопа је израда планске и техничке документације.

Почетком 2010. године РБ „Колубара” почиње да издваја значајна средства за отварање површинског копа „Радљево”.

 


Опширније...
 
Завршна конференција програма Exchange 2 ПДФ Штампа
петак, 29 јануар 2010 08:54
Стална конференција градова и општина организовала је завршну конференцију програма EXCHANGE 2, који је финансирала Делегација Европске уније, а спроводила СКГО у сарадњи са конзорцијумом који је предводио ГДСИ. Скуп је одржан 22. јануара 2010. године у Београду.

Током уводног дела присутнима су се обратили: Саша Пауновић, председник СКГО и општине Параћин, Thomas Gnocchi, шеф Одељења за политичка питања Делегације Европске уније у Републици Србији, Гордана Лазаревић, помоћница министра финансија, и Ђорђе Станичић, генерални секретар СКГО.
 

Опширније...
 
Пројекат "Придружи се" ПДФ Штампа
среда, 27 јануар 2010 17:02
Београдски центар за људска права, у сарадњи са амбасадом Шпаније, организовао је дводневну обуку на којој је учествовало 26 ученика Гимназије „Бранислав Петронијевић“. Првог дана ученици су упознати са Европском унијом, правима и обавезама земаља чланица, процесом проширења Европске уније, затим су упознати са људским правима (Општа декларација о људским правима), системом заштите људских права у ЕУ и забраном дискриминације. Другог дана су се бавили слободом изражавања и говором мржње, економским и социјалним правима, правом на образовање, а потом са појмом кампање и лобирања кроз предавања и практичну вежбу.
 

Опширније...
 
Настављене активности на експропријацији земљишта ПДФ Штампа
среда, 27 јануар 2010 16:54
Почетком године, настављени су започети послови на експропријацији земљишта за потребе изградње будућег аутопута Београд – Јужни Јадран. На овај начин, каже Сава Сарић, заменик председника општине Уб, реализује се обећање министра за инфраструктуру, Милутина Мркоњића да ће на пролеће кренути радови на овој капиталној саобраћајници.


Опширније...
 
Безбедније у саобраћају ПДФ Штампа
среда, 27 јануар 2010 16:52
У циљу побољшања безбедности саобраћаја на путевима у Тамнави, Општинско веће је, на првој овогодишњој седници, усвојило једну одлуку и закључак из своје надлежности. Одлуком је основана и именована Комисије за координацију послова безбедности саобраћаја на путевима општине Уб. Седмочлану, стручну Комисију чине преставници министарства унутрашњих послова, локалне самоуправе и инситуција које су задужене за безбедност у саобраћају.
 

Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 Следећа > Крај >>

Страна 142 од 150

Translation

Издвајамо

 

Адреса: Улица Војводе Мишића 20 Б, 14210 Уб - ПИБ:105884538 - Матични број:07188927